Novi tečaj počinje 13.06.2022 u 18:00 Prijavi se!

kappa@kc.t-com.hr

048/813-100

Ul. kralja Tomislava 2/II, Đurđevac

Autoškola Kappa

O nama

S ponosnom držimo poziciju jedne od najboljih autoškoli u Podravini u posljednjih 30 godina. Uvjereni smo da ćete biti zadovoljni što ste odabrali upravo nas te da ćete prepoznati razloge zašto smo omiljen izbor među ostalim autoškolama u Podravini.

Autoškola “KAPPA” osnovana je 1990. godine i od tada našim polaznicima dajemo kvalitetnu obuku sa željom i ciljem da postanu dobri i sigurni vozači. Danas je u našoj autoškoli je zaposleno šest djelatnika koji svojim predanim radom tvore ugodnu atmosferu za osposobljavanje polaznika. Dugogodišnje iskustvo, stručni instruktori i predavači te kvalitetan i moderan vozni park jamac su kvalitetnog i stručnog osposobljavanja polaznika. U našem radu uvijek smo u korak sa vremenom, novim dostignućima i standardima u osposobljavanju i sigurnoj vožnji. Osposobljavanje se obavlja u svim vremenskim uvjetima i prometnim prilikama što kandidatu daje svestranost, snalažnjivost i sigurnost u vožnji.

Satovi održavanja vožnje su koliko god je to moguće prilagođeni slobodnom vremenu kandidata.

Autoškola Kappa 1990.

Autoškola Kappa 2020.

Dugogodišnji uspješni rad autoškole i naši uvjeti, ponuda, stručni kadrovi i vozni park omogućit će Vam najkvalitetnije i najpovoljnije osposobljavanje. Naša web stranica upoznat će Vas sa ponudom naše autoškole i omogućiti Vam da izaberete za jednu od mnogih mogućnosti koje Vam nudimo.U našoj autoškoli nastojimo održati najveće europske i svjetske standarde kako u odabiru našeg kadra tako i u provođenju obuke za vozača. U svakom segmentu naše obuke, mi ćemo Vam se nastojati maksimalno prilagoditi, kako bi vaša obuka bila učinkovita, efikasna, brza i nadasve kvalitetna.

Pristupite nam s povjerenjem, Vaš tim za obuku vožnje!

S punim poštovanjem Auto škola “KAPPA”