Novi tečaj počinje 13.06.2022 u 18:00 Prijavi se!

kappa@kc.t-com.hr

048/813-100

Ul. kralja Tomislava 2/II, Đurđevac

Autoškola Kappa

C kategorija

U osposobljavanje kandidata za vozače C kategorije vozila možete se uključiti ako: pribavite uvjerenje o duševnoj i tjelesnoj sposobnosti za upravljanje vozilom C kategorije za koje prethodno od svog liječnika opće prakse morate zatražiti potvrdu da niste bolovali od kroničnih bolesti, te ako posjedujete vozačku dozvolu B kategorije.

Starosna dob za polaganje C kategorije je 21 godina. Upisati se možete sa navršenih 20 i pol godina. Iznimno, ukoliko vozač posjeduje svjedodžbu o početnoj kvalifikaciji, minimalna starosna dob za polaganje C kategorije je 18 godina.

Nastava iz nastavnog predmeta u fondu od 15 sati ili 5 ako imate C1 kategoriju, a za upravljanje vozilom 15 sati ili 10 ako imate C1 kategoriju. U C kategoriju ulaze motorna vozila najveće dopuštene mase (NDM) iznad 3.500 kg.

U autoškoli vršimo kompletnu obuku i školovanje vozača motornog vozila  od upisa kategorije do prekvalifikacije na našem Učilištu s kojom stječete pravo na upis KOD 95 u vozačku dozvolu

Nakon položene C kategorije, polaznik može odmah nastaviti program osposobljavanja CE kategorije (prikolica) bez uvjeta posjedovanja vozačke dozvole C kategorije s nekim dužim rokom.

Napominjemo, ukoliko ste nezaposleni i tražite posao, nudimo Vam mogućnost posredovanja, preporuke i zaposlenja kod budućih poslodavaca i naših poslovnih partnera u Republici Hrvatskoj, ali i u inozemstvu.

Cijenik za C kategoriju

Posjedujete li vozačku dozvolu u nekoj od kategorija?Potreban broj sati predavanja iz PPSP Potreban broj sati vožnje Cijena s PDV-om /kn
B, BE15 sati15 sati4.500,00 kn
C1, C1E5 sati10 sati2.800,00 kn

Prijavi kategoriju

C

  • 15h teorijske nastave
  • 15h nastave vožnje
  • Nastavni materijali