Novi tečaj počinje 11.07.2022 u 18:00 Prijavi se!

kappa@kc.t-com.hr

048/813-100

Ul. kralja Tomislava 2/II, Đurđevac

Autoškola Kappa

CE kategorija

CE kategorija (stari Zakon E kategorija – za prikolice) je kategorija koja vam omogućava upravljanje vozilima u kombinaciji vučno vozilo C kategorije i priključno vozilo. U program se možete uključiti ukoliko posjedujete C kategoriju, već nakon položenog ispita C kategorije (samo je potrebno upisati na Mup-u u vozačku C). Starosna dob za polaganje CE kategorije je 21 godina. Možete se upisati sa navršenih 20 i pol godina. Iznimno, ukoliko posjedujete svjedodžbu o početnoj kvalifikaciji vozača motornog vozila (škola za vozača) možete polagati sa 18 godina.

U osposobljavanju, nakon odslušanih 5 sati predavanja iz PPSP-a, polažete ispit pismeno, dok u praktičnom dijelu programa imate 10 sati vožnje iz UV-a.

Prilikom upisa u Autoškole URBAN, možemo Vam ponuditi  kompletnu obuku i školovanje za vozača motornog vozila na našem Učilištu,  od upisa kategorije do stjecanja prekvalifikacije ili periodičke izobrazbe, ovisno o datumu kada ste položili C kategoriju  s kojom ostvarujete pravo na upis KOD 95 u vozačku dozvolu.
Napominjemo, ukoliko ste nezaposleni i tražite posao, nudimo Vam mogućnost posredovanja, preporuke i zaposlenja kod budućih poslodavaca i naših poslovnih partnera u Republici Hrvatskoj, ali i u inozemstvu.


Cijenik za CE kategoriju

Posjedujete li vozačku dozvolu u nekoj od kategorija?Potreban broj sati predavanja iz PPSP Potreban broj sati vožnje Cijena s PDV-om /kn
C5 sati10 sati3.900,00 kn

Prijavi kategoriju

CE

  • 5h teorijske nastave
  • 10h nastave vožnje
  • Nastavni materijal