Who's Online

Imamo 4 gostiju i nema članova online

Auto škola Kappa

O Autoškoli KAPPA

 

S ponosnom držimo poziciju jedne od najboljih autoškoli u Podravini u posljednjih 25 godina. Uvjereni smo da ćete biti zadovoljni što ste odabrali upravo nas te da ćete prepoznati razloge zašto smo omiljen izbor među ostalim autoškolama u Podravini.

 

as kapa

 

U našoj autoškoli nastojimo održati najveće europske i svjetske standarde kako u odabiru našeg kadra tako i u provođenju obuke za vozača. U svakom segmentu naše obuke, mi ćemo Vam se nastojati maksimalno prilagoditi, kako bi vaša obuka bila učinkovita, efikasna, brza i nadasve kvalitetna.

 

 kapa sve kategorije

 

U autoškoli Kappa na raspolaganju Vam je najveća ponuda vozila. Ukoliko se odlučite polagati vozački ispit u našoj autoškoli, očekuje Vas stručni tim instruktora koji su spremni svojim znanjem i ljubaznim pristupom učiniti obuku lakšom, kako bi Vam polaganje vozačkog ispita ostalo u lijepom sjećanju. Slobodno nas kontaktirajte i odaberite jednu od kategorija; AM ,A, A1, A2, A, B, B , C1, C, C+E, ( jedini u Gradu i okolici nudimo C1, C, ,C+E ) . Izuzetno smo ponosni na  profesionalne kategorije vozila C i CE  gdje bilježimo visoku prolaznost uz minimalno vrijeme polaganja od upisa do ispita u najkraćem roku.

 

  

Facebook

Nađi nas na Facebooku!

Prometni znakovi

Books!

Kappa

Shop!